Postani(te) ŠUGLAR!

Ana Monro, 18. avgust 2019 ― V petek, 23. avgusta, se bo iztekel rok za prijavo na ŠUGLO, Šolo sodobnih performativnih in uličnih umetnosti! Za 8. generacijo udeležencev se bo neformalni program izobraževanja in usposabljanja pričel s 4-dnevnim modulom (24.-27. september), ki bo potekal na festivalu CirkoBalkana 7 v Beogradu. VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA         The post Postani(te) ŠUGLAR! appeared first on Ana Monro.

Nina Kožar: Moje življenje brez plastike

OUTSIDER, 18. avgust 2019 ― Ko to pišem, teče stotriinpetdeseti dan letošnjega leta in jaz še nisem kupila plastenke pijače ali uporabila papirnatega oziroma plastičnega kozarčka za kavo, čeprav na teden spijem vsaj tri take-away kave. Če me spomin ne vara, sem v tem času kupila tri plastične vrečke, pa še te le zato, ker res ni bilo druge izbire.… The post Nina Kožar: Moje življenje brez plastike appeared first on OUTSIDER.

26. Poletni glasbeni tabor GMS v Murski Soboti

Glasbena mladina, 18. avgust 2019 ― Murska Sobota (6. – 12. julij 2019) Sodelovanje in srečanje tistih, ki glasbo ustvarjajo, tistih, ki jo z inštrumenti oživijo ter tistih, ki o slednjih in slednji pišejo/mo, je žal preporedko. Idealno primeren je glasbeni tabor v Murski Soboti, ki je letošnje leto potekal že šestindvajsetič. Skladatelji in inštrumentalisti so z njim začeli že v […]
še novic