Prostori, kot so

UGM, 19. oktober 2006 ― Eden najuspešnejših arhitekturnih timov v Sloveniji se predstavlja z veliko pregledno razstavo z več kot 40-imi izbranimi deli s področja stanovanjske in industrijske gradnje, oblikovanja trgov in urbane opreme.

Nova f

UGM, 22. september 2006 ― Nova f predstavlja svežino in raznolikost sodobnega fotografskega ustvarjanja v Sloveniji. Na razstavi sodeluje 27 avtorjev / umetniških tandemov s celotne Slovenije.

Iztok Maroh, Dialog

UGM, 8. junij 2006 ― Prostorsko intervencijo je s fizično zamejitvijo ločil od obstoječe razstave, hkrati pa z nanosom fotografij - detaljev freske na stropu te dvorane na viseče keramične module, vzpostavil dialog s historično poslikavo.

Kid dog

UGM, 26. maj 2006 ― Kid dog, skupina slovenskih grafičnih oblikovalcev in ilustratorjev, se je (do)končno oblikovala v avtorsko skupino in na ogled postavlja okoli 60 novih in najnovejših del na svoji prvi samostojni razstavi.

Portret in avtoportret

UGM, 6. april 2006 ― Izmed 170 del prispelih na natečaj se 87 izbranih avtorjev iz vse Slovenije predstavlja tako v klasičnem mediju slikarstva, kiparstva, risbe in fotografije kakor tudi z instalacijo, novimi mediji, videom in drugimi sodobnimi praksami.

Next to you

UGM, 29. marec 2006 ― Najzanimivejši in najprodornejši mladi arhitekti iz Maribora pod 35 let, ki aktivno soustvarjajo kulturo bivanja v Sloveniji in tujini, so zbrani na veliki pregledni multimedijski razstavi NEXT TO YOU v organizaciji UGM.

Miprijazajtrk

UGM, 5. marec 2006 ― Osrednja tema razstavljenih del je zajtrk. Nastala so kot likovni odziv otrok in mladih na razstavo PROSTORI PREHODA, 7. mednarodnega trienala Ekologija in umetnost, Continental Breakfast Maribor.

Mladi mariborski arhitekti

UGM, 15. november 2005 ― Predstavljeni so arhitekturni projekti in krajinske ureditve, ki so nastale v zadnjih letih predvsem v Mariboru in Ljubljani ter so večinoma realizirani ali nagrajeni projekti arhitekturnih natečajev.
še novic