Kako priti do prvega ali zadnjega polena?

Kako priti do prvega ali zadnjega polena?

Dan D, 2. november 2012 ― Prvo in zadnje oštevilčeno poleno smo dali na licitacijo, drugo (št.2) poleno smo obljubili avtorju najzanimivejše objave in razlage, zakaj si ga najbolj zasluži, predzadnje iz serije 100-tih pa bomo podelili enemu izmed fanov na naši Facebook strani. Vse štiri zadnje izvode bomo podelili ob koncu turneje, zato imate še dovolj časa, da obiščete naš [...]

19. IDEM KRAS – Povezljivost

MAO, 28. oktober 2012 ― Na razstavi v Tiskarni Mladinske knjige bodo predstavljeni rezultati letošnjega mednarodnega oblikovalskega srečanja, ki je potekalo v Štanjelu, in ki v povezavi med lokacijo, uporabniki, oblikovalci in drugimi strokovnjaki pomeni zanimiv in logičen »naslednji korak« pri vzpostavljanju povezljivosti in reševanju problemov. Posledično je tema letošnjega srečanja povezljivost, udeleženci pa so tisti, ki povezujejo.
Pop-up Dan družabnih iger

Pop-up Dan družabnih iger

rompom, 26. oktober 2012 ― Včeraj smo v Pop-up domu tekmovali v družabnih igrah. Hmmm ne vem kako uspešna je bila Pop-up ekipa, Nuša/Rompom (skrajno desno) se je preizkusila v strelastiki. Vaja dela mojstra, vabljeni na preizkus družabnih iger kadarkoli v času odprtih ur Pop-up Doma!

4. Plesna nacionala

Zavod En-Knap, 25. oktober 2012 ― V dvodelnem programu - prvi se prične ob 16.30, drugi pa ob 19.30 - si bomo to soboto, 27. oktobra, ogledali kar 21 odlomkov plesnih del, ki jih bo izvedlo skupaj več kot 80 nastopajočih!
Pop-up gostje

Pop-up gostje

rompom, 25. oktober 2012 ― V Pop-up Domu smo uspešno vstopili v prvi teden. Vsak dan prinese zanimive goste, danes pride na obisk celo predsedniški kabinet!!! Seveda smo v polni pripravljenosti! Stanovanje je pospravljeno, poklicali smo dodatne okrepitve in popravili zadnje malenkosti. Tilen je zadnji dve noči preživel pred fotoaparatom in računalnikom ter naredil izvrstne produktno fotografije:). Oglejte si še eno galerijo slik na Flickerju!
še novic