Kaseta in turneja ‘Tiho’

Dan D, 2. oktober 2012 ― Jesenko klubsko turnejo ‘Tiho’ bomo pospremili z izidom nosilca zvoka, ki je v današnjih časih vse prej kot običajen. Na novo preoblečenim pesmim boste namreč lahko prisluhnili le s pomočjo kasetofona, saj ne bodo izšle na nobenem drugem fonogramu! Na kaseti se nahajajo predrugačene izvedbe sedmih že znanih uspešnic ter tri nove skladbe, ki jih [...]

Program otvoritvenega tedna

MAO, 2. oktober 2012 ― Otvoritev Bienala oblikovanja bo zaznamoval niz dogodkov, vključno s podelitvijo nagrad in otvoritvijo BIO 50, pogovorom, dogodki skupin BIO 50 in bogato mrežo dejavnosti po mestu. Pridružite se nam pri praznovanju 50. obletnice, ki želi preseči dosedanje dojemanje tovrstnih dogodkov!

Kratki filmi BIO 50

MAO, 2. oktober 2012 ― Pozor, mladi filmarji, stari od 15 do 30 let, še do nedelje imate čas, da v kratki film ujamete svoj pogled na teme BIO, ki se najbolj dotikajo javnega prostora ter vsakdana posameznika. Naj postanejo vaš navdih! Natečaj smo pripravili v sodelovanju z MMC RTV in ob podpori Ministrstva za infrastrukturo ter JP Vodovod-Kanalizacija.
še novic