Redno letno srečanje ljubiteljev cirkulacije

Cirkulacija 2, 11. januar 2013 ― V soboto 12. januarja 2013 od 18.00 dalje vabimo na občni zbor ljubiteljev Cirkulacije 2, ki se bo vršil v istoimenskih klubskih prostorih v nekdanji tovarni Rog. Na srečanju bomo razgrnili načrte za leto 2013 in se seznanili z rezultati delovanja institucije v minulem letu. Podelili bomo  naslove častnih članov Cirkulacije 2, precizneje: članic. Hkrati [...]

Poezijo na ulice!

Airbeletrina, 11. januar 2013 ― Matej Krajnc, pesnik, pisatelj, prevajalec, kantavtor, ki je prvo pesniško zbirko izdal že v osnovnošolskih klopeh, je leta 2002 postal najmlajši član Društva slovenskih pisateljev, svoja dela pa reproducira brez premorov. Kljub še vedno prisotnemu stereotipu o trpečem pesniku Krajnc pravi, da je vesel, ko piše, humor in ironija pa sta poleg tega nujna. V ospredju stoji sonetna oblika, samo do leta 2007 je ustvaril preko 1000 sonetov.

Na zvočni ogled v Studio Tivoli z Acom Razbornikom

MAO, 11. januar 2013 ― V okviru razstave Marko Turk Homo faber si bomo ogledali Studio Tivoli z njegovim ustanoviteljem Acom Razbornikom, kjer se bomo podrobneje spoznali z glasbeno produkcijo in potekom snemanja različnih glasbenih zvočnih zapisov ter se spoznali z mikrofoni lastne produkcije, ki pomenijo visoko dovršen izdelek. Vabljeni na zvočni ogled!
še novic