Get wet / Zmoči se

UGM, 9. september 2010 ― V UGM se predstavlja društvo Otto-Prod / La Vitrine iz Marseilla, ki je k razstavi pozvalo vse francoske umetnike, ki so v zadnjih letih sodelovali v programu umetniške rezidence v Mariboru.

torek, 17.8.2010, PREDSTAVITEV CENTRA ZA OHRANJANJE KNJIŽNIČNEGA GRADIVA (NUK)

NUK, 15. avgust 2010 ― Center je predstavil svoje delo v galeriji Kresija v okviru Ljubljane kot svetovne prestolnice knjige. V ta namen je bilo izdelanih 5 plakatov, na katerih so predstavljene glavne dejavnosti centra (preventivno varovanje gradiva oz. preprečevanje poškodb, konserviranje-restavriranje gradiva, raziskave s področja ohranjanja knjižničnega gradiva in knjigoveška dela. Center nudi knjižnicam strokovno pomoč in izvaja izobraževalne tečaje za slovenske bibliotekarje.) in problematika ohranjanja štirih najpogostejših poškodb knjižničnega gradiva (konserviranje-restavriranje dokumentov z železo-taninskim črnilom, konserviranje-restavriranje gradiva na kislem papirju, izdelava zaščitne opreme in primer restavriranja ožganega kataloga Licejske knjižnice).

PRINTAM.SI

ZEK Crew, 3. avgust 2010 ― An identity with inner and outer decor was made for Printam.si, a printing shop in Trnovo. New outer graphics will be added as time passes until the walls are filled completely.
še novic