OTROCI KLIČEJO POMLAD

Glasbena matica, 21. marec 2013 ― ponedeljek, 25. marec 2013, ob 17.30 Ljubljana, Glasbena matica, Lajovičeva dvorana, Vegova 5 Pevska pripravnica Otroški zbor Gasbene matice Solisti Pevske šoleThe post OTROCI KLIČEJO POMLAD appeared first on Glasbena Matica Ljubljana.

FOLK UNION: DRUŽINA MIKLAVŽ IZ MISLINJE

Glasbena matica, 21. marec 2013 ― sreda, 27. marec 2013, 20.00 Ljubljana, Miklošičeva 1, Kavarna Union Družina Miklavž prihaja iz Mislinje in predstavlja družinsko petje, ki je v današnjem času precej redko. Miklavževi pojejo pesmi, ki so jih nekdaj peli v družinskem krogu in ob različnih … Continue reading →The post FOLK UNION: DRUŽINA MIKLAVŽ IZ MISLINJE appeared first on Glasbena Matica Ljubljana.
Erotična privlačnost ženske s knjigo

Erotična privlačnost ženske s knjigo

Airbeletrina, 21. marec 2013 ― Vsi, ki živimo s književnostjo, smo po malem fetišisti. Včasih se ti v knjigarni kdo takole prikrade za hrbet in ti knjiga kar zleti z rok, ko s škrlatnim obrazom skočiš stran od polic. Če ste kdaj pri kom od nas na obisku, smuknite z izgovorom, da morate na stranišče, v spalnico in poglejte, kakšne kupe imamo na nočni omarici. Težji primeri imajo tiste z broširanimi platnicami celo pod povštrom ali na partnerjevi strani zakonske postelje (in to četudi so v resnici samski).
še novic