PRAZNIČNE PRIREDITVE V ČASU EPIDEMIJE

PRAZNIČNE PRIREDITVE V ČASU EPIDEMIJE

Hiša otrok in umetnosti, 8. november 2020 ― Tudi letos smo pripravili praznične predstave z obiskom Miklavža, dedka Mraza in Božička. Zaradi negotove situacije glede izvedbe prireditev smo pripravili več paketov: V kolikor bodo javne prireditve dovoljene bomo ob upoštevanju vseh priporočil NIJZ predstave izvajali normalno v naši dvorani ali v vašem podjetju. Če javne prireditve še zmeraj ne bodo dovoljene smo pripravili dva različna paketa […]
21. Festival Stična

21. Festival Stična

Festival Stična, 8. november 2020 ― Spoštovani prijatelji in obiskovalci Festivala Stična, 21. Mednarodnemu festivalu Stična je načrte prekrižal novi koronavirus. Žal letos zaradi epidemije koronavirusa festivala ne bo možno izpeljati in bomo naše ideje prihranili za naslednje leto. Želimo vam prijetne jesenske dni v zavetju doma in...

Pismo mojemu igralcu Marku Mandiću

SiGledal Novice, 8. november 2020 ― Sredi oktobra so slovenska gledališča zaradi poslabšanja epidemiološke situacije zaprla svoja vrata. V želji, da bi bila prekinitev čim krajša, gledalci v rubriki Pismo mojemu igralcu sporočajo, kako zelo si vsi želimo, da bi bila prekinitev kratkotrajna, in kako nestrpno pričakujemo sleherno gledališko druženje v živo. – Gledalka Nina Slanič piše igralcu Marku Mandiću.

Pismo gledališču

SiGledal Novice, 8. november 2020 ― Sredi oktobra so slovenska gledališča zaradi poslabšanja epidemiološke situacije zaprla svoja vrata. V želji, da bi bila prekinitev čim krajša, gledalci v rubriki Pismo mojemu igralcu sporočajo, kako zelo si vsi želimo, da bi bila prekinitev kratkotrajna, in kako nestrpno pričakujemo sleherno gledališko druženje v živo. – Gledalka Iza Napotnik piše gledališču.
Evropski art kino dan in začetek Slovenskega tedna filma

Evropski art kino dan in začetek Slovenskega tedna filma

Misli, 8. november 2020 ― Na pobudo združenj CICAE in Europa Cinemas danes že petič obeležujemo evropski art kino dan, ki je namenjen praznovanju kina in raznovrstnosti evropskega filma. V Sloveniji se mu že od začetka pobude pridružujejo kinematografi Art kino mreže Slovenije, na Slovenskem filmskem centru (SFC) pa se dnevu pridružujejo z začetkom Slovenskega tedna filma.
še novic