Zunanje dvigalo Stare grofije tudi z uporabnim dovoljenjem

Zunanje dvigalo Stare grofije tudi z uporabnim dovoljenjem

Celje.info, 12. avgust ― Mestna občina Celje je kot investitorica projekta v teh dneh od Upravne enote Celje prejela odločbo o izdanem uporabnem dovoljenju za zunanje dvigalo in strojnico za klimatizacijo razstavnih prostorov Pokrajinskega ... Beri dalje The post Zunanje dvigalo Stare grofije tudi z uporabnim dovoljenjem appeared first on Celje.info.

Do konca poletja še nekaj koncertov

Štajerski tednik, 12. avgust ― Velikokrat slišimo, da se na Ptuju ne dogaja nič; praviloma iz ust tistih, ki mesta in organiziranih prireditev sploh ne obiščejo. Ptujska poletna noč je zelo dobro uspela, razpored napovedanih koncertov do konca avgusta pa je še pester. Prihajajo Parni valjak, Nina Pušlar, Severina ...

Brez eskapad

Odzven, 12. avgust ― Dunraven je diskografski krst oznanil pred slabimi štirimi leti z objavo debitantskega minialbuma, ki ga zdaj z novo izdajo občutno nadgradi s čvrstejšo in odločnejšo izraznostjo.

Radijske igre v tem tednu: kako zveni Marijino oznanjenje v današnjih poskusih osvobajanja ženske?

SiGledal Novice, 12. avgust ― Na praznik Marijinega vnebovzetja bo na sporedu radijska izvedba srednjeveškega misterija Marijino oznanjenje, ki v dandanašnjem poskusu osvobajanja ženske zazveni sodobno in aktualno. Konec cikla Stefana Bennija bo preizpraševal subtilnosti fenomena velikega brata, v rubriki Igralci pojejo bo zapel Boris Cavazza, v novem kriminalističnem primeru pa bo inšpektor Gaber skupaj z inšpektorico Špik raziskoval vlom v sef pomembne politične stranke.

Stari trg 1969/70 – 5. a razred

Stare slike (Cerknica), 12. avgust ― Generacija učencev 1958 je bila na Osnovni šoli heroja Janeza Hribarja Stari trg številna in raznolika, saj so se tu šolali otroci iz Starega in Novega Kota, z Babnega Polja, iz šolskega okoliša Iga vas in šolskega okoliša Stari trg. Njihove razredničarke na razredni stopnji so bile: Marija Žnidaršič, Marta Nardin, Tilka Klepac, Danica Intihar, Majda […]

V Novem mestu se začenjata delavnica in festival Jazzinty

Misli, 12. avgust ― V Novem mestu se danes začenjata mednarodna delavnica in festival Jazzinty, ki se bosta v letošnji 24. izdaji osredotočala na povezavo med glasbo in plesom. Festivalski del obsega 11 koncertov, med njimi bo tudi nastop dobitnika skladateljske nagrade jazzon Luke Zabrica, ki je strokovno komisijo prepričal s skladbo Skitnička suita.

V dunajskem muzeju Albertina jeseni razstava Chagallovih del

Misli, 12. avgust ― V dunajskem muzeju Albertina za jesen napovedujejo odprtje razstave del belorusko-francoskega slikarja Marca Chagalla (1887-1985). Na ogled bo približno 90 del iz vseh umetnikovih ustvarjalnih obdobij, razstava se bo osredotočala na umetnikovo ukvarjanje z najbolj prvinskimi in univerzalnimi življenjskimi temami.
še novic