Mile Korun: Sveti mož

Mile Korun: Sveti mož

Koridor, 25. december 2017 ― Ravno v decembrskem času, ko se veliko govori o svetih možeh, naj bi eden od njih premierno prišel tudi na oder Drame. Vendar se Sveti mož, kot si ga je zamislil kultni režiser in po novem dramatik Mile Korun, navsezadnje le ni oglasil. Njegova odsotnost je bila glavno gonilo istoimenske Korunove drame, ki jo je […] The post Mile Korun: Sveti mož appeared first on Koridor – križišča umetnosti.
V Stožicah bodo odmevale Magnificove uspešnice

V Stožicah bodo odmevale Magnificove uspešnice

Misli, 25. december 2017 ― Priljubljeni slovenski glasbenik Magnifico bo na božični večer nastopil v ljubljanski dvorani Stožice. Obeta se največji koncert v njegovi skoraj 30-letni karieri, na katerem ne bo manjkalo njegovih največjih uspešnic, med katerimi sta Hir Aj Kam, Hir Aj Go in Silvija, nedavno izdanih tudi na dvojnem albumu Komplet II.
1970 Cerknica – Punce srednje tehnične

1970 Cerknica – Punce srednje tehnične

Stare slike (Cerknica), 25. december 2017 ― Pet deklet iz druge generacije dislociranega oddelka srednje tehnične šole lesarjev v Cerknici je zavzelo svoj položaj na vrtu pred osnovno šolo Cerknica. Kot je že znano, je cerkniška osnovna šola nudila prostore vsem generacijam lesnih tehnikov. Od leve proti desni so: Marta Ule iz Žerovnice, Mirjam Komidar iz Grahovega, Marja Modic z Rakeka, Zvonka […]
še novic