MARKETING AND SEO STATEMENTS THAT ARE UNKNOWN

Zavod Federacija Ljubljana, 20. junij 2023 ― When this is the case, I encourage clients to mix up the plan to create certain pieces for SEO and others for other purposes (MARKETING AND COMPANY IN SAN JOSE). It is not necessary to take a few courses on web link building before you can hold out your shingles as a SEO expert. There’s … MARKETING AND SEO STATEMENTS THAT ARE UNKNOWN Read More » The post MARKETING AND SEO STATEMENTS THAT ARE UNKNOWN appeared first on FEDERACIJA.

Zaupajmo sebi in drugim, predavanje Sanele Peresciutti

Medobčinska matična knjižnica Žalec, 20. junij 2023 ― Na predvečer poletnega solsticija, v torek, 20. junija 2023, je Medobčinska splošna knjižnica Žalec organizirala ekskluzivno predavanje Sanele Banović, dr. med., ki se je v času epidemije koronavirusa poročila in priimek zamenjala za Peresciutti. Zaupajmo sebi in drugim je bil naslov njenega predavanja, ki so ga poslušali obiskovalci v nabito polni dvorani Doma II. slovenskega tabora Žalec. Sanela Peresciutti je kot specialistka gastroenterologije zaposlena v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Posveča se tudi področju psihologije in psihoterapije, tradicionalni kitajski medicini in drugim vedam, ki raziskujejo delovanje človekovih možganov, miselnih tokov, dojemanja, čustvovanja ...

V Občinski knjižnici Tabor s pravljico na počitnice

Medobčinska matična knjižnica Žalec, 20. junij 2023 ― V torek, 20. junija 2023, dan pred začetkom poletja, so se otroci še zadnjič pred počitnicami udeležili urice pravljic v Občinski knjižnici Tabor. Veseli, razigrani in polni navdušenja so najprej povedali, kam vse se bodo odpravili med počitnicami in kaj vse bodo počeli. Za začetek druženja smo se poigrali z morskimi ugankami, ki so jih otroci hitro in uspešno rešili. Sledila je pravljica, ki so jo otroci izbrali sami, po naključju. Na tri in štiri so dvignili prstke in skupaj smo jih prešteli, nato pa glede na skupno število izbrali knjigo ...

Praznik glasbe 2023

Kulturnik, 20. junij 2023 ― Če ste se v minulih letih ob sprehajanju po ulicah slovenskih mest 21. junija spraševali, od kod toliko glasbenikov in pouličnih godb, je odgovor preprost. […] The post Praznik glasbe 2023 appeared first on Kulturnikov blog.
Uršula Berlot - An Ascent (2020) Glasbeni video

Uršula Berlot - An Ascent (2020) Glasbeni video

DIVA nove pridobitve, 20. junij 2023 ― Prelivanje barvnih abstraktnih vzorcev svetlobe in drobcev figurativne resničnosti poskuša ustvariti vizualizacijo notranjih psiholoških stanj, kjer se besede, misli, spomini, čustva in želje prepletajo na fluiden, intuitiven način. (Vir: avtorica) Glasbeni video za skladbo An Ascent avtorja Scannerja (Robin Rimbaud), produkcija DiN Records, 2020.
Uršula Berlot - Another Aircraft (2022) Glasbeni video

Uršula Berlot - Another Aircraft (2022) Glasbeni video

DIVA nove pridobitve, 20. junij 2023 ― Video popelje gledalca v domišljiski, fantazijski svet. Fragmenti figur se raztapljajo in prepletajo z abstraktnimi vzorci v gibanju, simulirajo notranjo dinamiko telesa, od fizičnih detajlov – kot je struktura krvnih žil – do subtilnih psiho-čustvenih in cerebralnih prostorov in dinamik. (Vir: avtorica) Glasbeni video za skladbo Another Aircraftavtorja Scannerja (Robin Rimbaud), produkcija DiN Records, 2022.
Uršula Berlot - Topologija imaginarnih skirmionov (2023) Eksperimentalni video

Uršula Berlot - Topologija imaginarnih skirmionov (2023) Eksperimentalni video

DIVA nove pridobitve, 20. junij 2023 ― Video združuje abstrahirane video posnetke svetlobno-kinetičnih skulptur v gibanju in njihove 3D simulacije. Takšno prepletanje digitalno simuliranih in analognih vizualnih učinkov ustvarja topologijo hibridne virtualnosti, ki zlasti v obliki video projekcije v instalaciji svetlobnih objektov, briše nasprotja med fizično in digitalno ustvarjeno realnostjo, saj ju postavlja na isto izkustveno raven. (Vir: avtorica)
Neža Knez - Sledim (2023) Eksperimentalni video/ Avtorski video

Neža Knez - Sledim (2023) Eksperimentalni video/ Avtorski video

DIVA nove pridobitve, 20. junij 2023 ― Izhodišče procesa je osebna potreba po raziskovanju nevidnih oblik in form, neslišnih zvokov, pomenov, lepote in nevarnosti dotika, ki človeka popelje v odnos z lastnim telesom. Umetnica na eni strani raziskuje in beleži transformacije materialnosti narave ter vpisovanje človeških sledi v te materiale, na drugi strani pa te materiale v ateljeju obdeluje in raziskuje njihove značilnosti, jim sledi in jih organizira na način, ki rezultira v novih primerjavah in povezavah...

Festival Lent zaradi obnove Lenta višje v mestu

SiGledal Novice, 20. junij 2023 ― V petek se v Mariboru začenja Festival Lent. Zaradi obnove Lenta letos ne bo potekal na tem nabrežju Drave, po katerem je dobil ime, ampak bo dogajanje do 1. julija predvsem na trgih mestnega jedra in v Mestnem parku. Glavni oder bo na Trgu Leona Štuklja, Jurčkov in Večerov oder na Glavnem trgu, ulično gledališče na Trgu svobode.
Festival Lent zaradi obnove Lenta višje v mestu #video

Festival Lent zaradi obnove Lenta višje v mestu #video

Planet Siol.Net, 20. junij 2023 ― V petek se v Mariboru začenja Festival Lent. Zaradi obnove Lenta letos ne bo potekal na tem nabrežju Drave, po katerem je dobil ime, ampak bo dogajanje do 1. julija predvsem na trgih mestnega jedra in v Mestnem parku. Glavni oder bo na Trgu Leona Štuklja, Jurčkov in Večerov oder na Glavnem trgu, ulično gledališče na Trgu svobode.

V Čedadu padla prva klapa celovečernega prvenca Urške Djukić

Misli, 20. junij 2023 ― V Čedadu je danes padla prva klapa celovečernega prvenca režiserke Urške Djukić z delovnim naslovom Little Trouble Girls. V njem nadaljuje temo, ki jo je razvila v večkrat nagrajenem kratkem filmu Babičino seksualno življenje, to je vpliv družbenih vzorcev in pravil, ki se skozi generacije prenašajo na dekleta in njihovo dojemanje lastnega telesa.
Radiofonski junaki poletnih noči

Radiofonski junaki poletnih noči

MMC Drugo, 20. junij 2023 ― Tedenski izbor radijskih iger v ospredje postavlja kompleksno izgrajene in dramaturško razgibane protagoniste, ki s svojimi dogodivščinami in vragolijami – pa tudi s pomisleki in notranjimi boji – spremljajo poslušalce v poletno brezčasje poznega junija.

Začenja se ANA DESETNICA 2023! (22.6.)

Ana Monro, 20. junij 2023 ― Program 26. mednarodnega festivala uličnega gledališča bo med 22. junijem in 2. julijem gostoval na ulicah, trgih, mostovih, dvoriščih, parkiriščih v parkih in drugih urbanih kotičkih 15 slovenskih mest.  Prebivalci in obiskovalci teh si boste lahko brezplačno ogledali skoraj 40 različnih predstav v izvedbi cca. 100 umetniških ustvarjalcev iz 14 držav (Slovenija, Hrvaška, Madžarska, Italija, Francija, Nemčija, Belgija, Irska, Makedonija, Argentina, Kolumbija, Gana, Velika Britanija in Kuba). Ana Desetnica 2023 bo gostila najrazličnejša tu- ... The post Začenja se ANA DESETNICA 2023! (22.6.) appeared first on Ana Monro.
še novic