Sunday’s photo dump

Sunday’s photo dump

PIFcamp, 6. avgust 2023 ― … or a teaser for posts on Friday and Saturday to be released on Monday and Tuesday and Wednesday. All photos were masterfully shot by the amazing PIFduo, Katja Goljat and Matjaž Rušt. The post Sunday’s photo dump appeared first on PIFcamp.

NAGRADA za udeležence programa P2P!

Ana Monro, 6. avgust 2023 ― Iskrene čestitke Signdance Collective International za nagrado “best use of space and inclusive work” na festivalu The greater Manchester fringe, ki so jo osvojili s predstavo Oriente plus! Z njo so se na Ani Desetnici 2023  predstavili tudi slovenskemu občinstvu – po tem, ko so jo izpopolnili/izpilili v okviru internega festivalskega strokovnega programa P2P (Ljubljana, ... The post NAGRADA za udeležence programa P2P! appeared first on Ana Monro.

FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd

Kinodvor, 6. avgust 2023 ― Zaradi izredne situacije v državi in nepredvidljivih vremenskih razmer, je bila predpremiera filma ASTEROID CITY, predčasno odpovedana. Predpremiero filma ASTEROID CITY si lahko ogledate danes, 6. 8., ob 18:45 ali 21. uri na dveh nadomestnih projekcijah v Kinodvoru (opozorilo: število sedežev v Kinodvoru je občutno manjše kot na Ljubljanskem gradu).
Maribor znova zavzemajo lutke

Maribor znova zavzemajo lutke

MMC Oder, 5. avgust 2023 ― Na lutkovnem festivalu z najdaljšo tradicijo se bo zvrstilo več kot trideset različnih dogodkov, ki poleg predstav in delavnic zajemajo tudi razstavo, instalacijo in koncert skupine Katalena. Podeljena bo tudi zlata žirafa za najboljšo predstavo.

V Mariboru se začenja 34. Poletni lutkovni pristan

SiGledal Novice, 5. avgust 2023 ― Z dopoldansko predstavo Zvočna kuhna neodvisnega zavoda Kuskus ter Hiše otrok in umetnosti v avditoriju Lutkovnega gledališča Maribor se v štajerski prestolnici začenja že 34. Poletni lutkovni pristan. Mednarodni lutkarski festival z eno najdaljših tradicij bo potekal do 27. avgusta, ko bodo najboljši predstavi podelili zlato žirafo.

FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd!

Kinodvor, 5. avgust 2023 ― Zaradi izjemnih vremenskih razmer in razglašene splošne nevarnosti, je bila včerajšnja projekcija filma ZVERI, odpovedana.  Film si lahko ogledate danes, 5. 8., ob 21. uri, na nadomestni projekciji v Kinodvoru (opozorilo: število sedežev v Kinodvoru je občutno manjše kot na Ljubljanskem gradu).
še novic