Izobraževanje za večjo možnost zaposlovanja v kulturi – poziv 2017

Kamnik.info, 16. oktober ― Javni sklad RS za kulturne dejavnosti je pripravil razpis za brezplačna dopolnilna izobraževanja mladih na področju kulture. Prijavijo se lahko brezposelni mladi do 29. leta starosti, ki se ne usposabljajo ali izobražujejo iz javnih sredstev in jih zanima delo na področju kulture. Rok prijave je petek, 20. 10. 2017. V Uradnem listu (Ur. l.  št. ... Prispevek Izobraževanje za večjo možnost zaposlovanja v kulturi – poziv 2017 je bil najprej objavljen na portalu Kamnik Info.

“Denar je slovenski, če nam pomaga rešiti, kar se rešiti da…”

Kamnik.info, 12. oktober ― V sklopu Maistrovih večerov, ki se v organizaciji Medobčinskega muzeja Kamnik odvijajo v rojstni hiši Rudolfa Maistra, je bila včeraj zvečer predstavljena nova knjiga Matjaža Brojana, ki jo je avtor posvetil zavednemu Slovencu in domoljubu dr. Franju Rosini. Avtorja in urednika knjige je predstavila Alenka Juvan, knjigo, ki jo je založila Zveza društev general Rudolf ... Prispevek “Denar je slovenski, če nam pomaga rešiti, kar se rešiti da…” je bil najprej objavljen na portalu Kamnik Info.

Mojca Žalik razstavlja v “Hiši keramike” na Šutni

Kamnik.info, 12. oktober ― V kamniškem lončarskem ateljeju v Hiši keramike se rado dogaja kaj novega, zanimivega in všečnega našim očem. Člani kulturno umetniškega društva Hiša keramike nas s svojimi izdelki presenetijo in očarajo. Začne se že v izložbi; postavitev je taka, da nas kar posrka v njihov svet.   V sklopu cikla »Keramika v izložbi«, sta razstavljala Sanda Kürbus ... Prispevek Mojca Žalik razstavlja v “Hiši keramike” na Šutni je bil najprej objavljen na portalu Kamnik Info.

Sabina Romšak s fotoaparatom trka na kamniška vrata

Kamnik.info, 11. oktober ― V stavbi Občine Kamnik je od danes dalje na ogled fotografska razstava z naslovom »Trkamo na kamniška vrata« avtorice Sabine Romšak. Kamničanka Sabina Romšak je amaterska fotografinja, ki fotoaparat v roke vzame, ko rabi zbistriti misli za nove podvige. Pred leti se je udeležila fotografskega tečaja za začetnike pri Klemnu Brumcu.Predvsem jo navdušuje fotografiranje narave in portretna fotografija, ... Prispevek Sabina Romšak s fotoaparatom trka na kamniška vrata je bil najprej objavljen na portalu Kamnik Info.
še novic